Idei de balustrade decorative pentru scară

Idei de balustrade decorative pentru scară

In general ideile de balustrade decorative pentru scară sunt toate despre echilibrarea formei și a funcționalității. Mai presus de toate, o scară trebuie să fie sigură și practică, dar asta nu înseamnă că nu poate fi și frumoasă. În plus, o balustradă decorativă aduce un stil decorativ casei, precum și un mod confortabil de a trece de la un etaj la altul. 

În ceea ce privește materialele disponibile pentru balustrade decorative alegerile sunt infinite. Și aveți atât de multe opțiuni și în ceea ce privește designul, în plus, va trebui să decideți dacă veți opta pentru opțiuni prefabricate sau dacă doriți să faceți modele personalizate pentru a crea un model unic. Sunt multe de luat în considerare. Dar am făcut totul mai ușor, reunind o parte din proiectele pentru a vă inspira deciziile.

 

Alegeți balustradele decorative în funcție de stilul casei

Indiferent dacă proiectați o scară de la zero sau o îmbunătățiți pe cea actuală, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să vă decideți asupra designului balustradelor și să vă uitați la stilul casei dvs. De cele mai multe ori, cea mai bună opțiune este să rămâneți în concordanță cu arhitectura casei. Așadar, într-o proprietate de epocă, luați în considerare stilurile și materiale tradiționale, cum ar fi lemnul și fierul forjat. Iar în casele mai contemporane căutați modele elegante realizate din oțel și sticlă.

Care este cel mai bun material pentru o balustradă decorativă?

Cel mai bun material pentru o balustradă decorativă pentru de scară va depinde de aspectul pe care îl urmărești, plus bugetul tău și materialele folosite în restul casei. Lemnul este un material popular pentru balustradele decorative, adesea ales pentru stiluri mai tradiționale. Lemnul poate fi combinat cu alte materiale pentru un aspect contemporan și există o mulțime de opțiuni pentru a fi vopsit. Culoarea o alegi dintr-un paletar pus la dispoziție in general de un consultant de vânzări.

Lemnul sau derivatele din lemn sunt materialele ideale pentru a adăuga o senzație caldă și primitoare casei tale, astfel încât să se potrivească propriului gust și stilului personal. Aduceți personalitate casei cu o balustradă decorativă pentru scări, iată câteva exemple.