Tendințele de design interior în 2022

Tendințele de design interior în 2022

2022 este aproape - și asta înseamnă că este timpul să începeți să planificați din timp când vine vorba de ceea ce va fi în tendințe în noul an. Țesături texturate, iluminare naturală și o mulțime de plante de apartament sunt doar câteva din predicțiile designerilor. Dar foarte important, cred ei, este înclinația tot mai mare a oamenilor pentru obiectele vintage de mobilier. O piesă veche cu o patină a timpului reflectă dragostea și respectul pentru trecut. Un asemenea obiect de fiecare dată va avea în spate o istorie, o poveste, care poate fi pictată apoi în nuanțe jucăușe. Și poți fi sigur că niciunul dintre vecinii tăi nu va deține un astfel de obiect de decor!

Da, pentru materiale naturale

Tendințele în designul camerelor de zi oglindesc revoluția împotriva modei, țintind acum longevitatea și atemporalitatea mobilierului. Oamenii caută o abordare mai responsabilă a designului, astfel încât spațiile lor de locuit să trăiască mai mult, încorporând elemente care să încapsuleze împrejurimile lor. Astfel, lemnul este vedeta, iar un panou decorativ despărțitor între zona de living și bucătărie, din lemn natur va fi în trend în 2022. Lemnul aduce o ambianță liniștitoare, naturală. Fiind în același timp un element care nu se demodează. Modelul unui panou decorativ despărțitor de lemn poate să urmeze liniile organice ale naturii, prin frunze, flori sau tulpini de plante. Sau poți alege modelele geometrice care vor fi mereu în trend.

Camere versatile cu multă lumină naturală

Spațiile de locuit multifuncționale sunt de două sezoane vedete. Lumina naturală care lasă loc priveliștilor exterioare rămâne esențială și în 2022. Având în vedere cât timp petrecem acasă în aceste zile, ferestrele mari și tavanele înalte sunt esențiale – îmbunătățesc priveliștile spre exterior și oferă lumină naturală abundentă, care sunt ambele eficienți pentru ameliorarea stresului.

Pandemia ne-a determinat să recunoaștem importanța căminului ca refugiu. Versatilitatea în cameră va continua, astfel încât un spațiu să poată fi transformat și modelat pentru mai multe activități. O masă de bucătărie sau o insulă centrală poată fi folosită drept birou și loc de întâlnire pentru ședințe.

Mai multe plante de apartament, mai multă relaxare

Deoarece plantele de interior au un efect calmant și purifică aerul, vă puteți aștepta să vedeți mai mule idei de design, pereți vii sau plante suspendate atât în ​​camerele de zi, cât și în birouri in anul ce urmează. Culorile pastelate de verde cald sunt și ele în trend pentru anul următor așa că nu le evitați. Vă vor aduce mai multă liniște decât credeți, iar apropierea de natură prin culorile ei nu poate să fie decât benefică.